Datum objave: 28. listopada 2025.
Kategorija: Vijesti

Omiljeno jelo u zdravijem izdanju – kuhamo, učimo i uživamo

Učenici odgojno-obrazovne skupine (OOS b) tijekom sata Domaćinstva pripremali su jednostavan i zdrav obrok – pizzu od integralnog tijesta, povrća, šunke i sira.

Tijekom praktičnog rada učenici su primjenjivali osnovne postupke u pripremi hrane te pravilno upotrebljavali posuđe i pribor u kuhinji. Uz to su objašnjavali načine pripreme hrane, razvijajući pritom svoje kulinarske vještine i usvajajući navike pravilne i uravnotežene prehrane.

Sat je protekao u ugodnom i poticajnom radnom ozračju, a pripremljena jela bila su uspješan rezultat zajedničkog truda i suradnje učenika. Aktivnost je bila usmjerena na razvoj samostalnosti, suradnje, odgovornosti i primjenu stečenih znanja u svakodnevnom životu.

Izvor: Kristina Grgić

 

 

Pročitajte još

Kuharska radionica 5.a razreda

Kuharska radionica 5.a razreda

Učenici petog razreda, koji pohađaju sate slovačkog jezika i kulture, su u sklopu obilježavanja Svjetskog dana hrane sa svojom učiteljicom Anom Marošević pripremili kuharsku radionicu kuhanja tradicionalnog slovačkog narodnog jela Bryndzove halušky. To su noklice od...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content