Datum objave: 3. listopada 2024.
Kategorija: Vijesti

Filmski klub E. T. na 12. Smotri hrvatskog školskog filma

Od 3. do 6. listopada u Varaždinu se održava 62. Revija hrvatskog filmskog stvaralaštva djece i 12. Smotra hrvatskog školskog filma. U natjecateljskom programu Revije bit će prikazano 67 radova autora osnovnoškolskog uzrasta, a na Smotri 30 osnovnoškolskih i 12 srednjoškolskih filmova.

Sve projekcije održat će se u Varaždinu, dok će istovremeno biti dostupne i na mreži. Programski raspored dostupan je na poveznici: https://revijadjece.hfs.hr/programski-raspored/.

Organizatori Revije i Smotre su Hrvatski filmski savez i Agencija za odgoj i obrazovanje, a suorganizatori Filmsko-kreativni studio VANIMA te II. OŠ Varaždin.

Dokumentarni film Put, koji je snimio naš školski Filmski klub E. T., pozvan je na sudjelovanje u ovogodišnjoj Smotri. Dokumentarni film govori o učenici Eleni, koja je uspješna, poticajna, vedra i uzorna unatoč disleksiji.

Filmski klub zahvaljuje našoj učenici Eleni, njezinim roditeljima, prijateljici Gabrieli, učiteljima Branki Lovošević, Brankici Živković, Jasni Sajdl, Sandri Hvizdak i Marku Žigiću te učenicima škole koji su sudjelovali u snimanju filma!

Film možete pogledati na sljedećoj poveznici: https://youtu.be/rKU0cK5AW2A?si=vnUp5b8I0l7Bi9-T.

 

 

Izvor: Ivana Ostrički

Pročitajte još

OD ZRNA DO POGAČE

OD ZRNA DO POGAČE

Dani posvećeni kruhu i plodovima Zemlje u našem posebnom razrednom odjelu (POSa) prošli su uz puno maštovitih i poučnih aktivnosti. Cijeli tjedan bavili smo se aktivnostima i sadržajima vezanim uz Dane kruha. Učenici su proučavali brašno, razvijali finu motoriku...

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI

U područnoj školi Gradac Dane kruha i zahvalnosti za plodove jeseni obilježili su svi učenici kombiniranog 2. do 4. razreda, učiteljica Darija Lozić i vjeroučiteljica Mirta Rilko prigodnom svečanošću koja je održana u petak, 18. listopada 2024. godine. Roditelji su...

Posjet Domu kulture Našice i pozdrav jeseni

Posjet Domu kulture Našice i pozdrav jeseni

Učenici razredne nastave B smjene posjetili su Dom kulture Našice te pogledali projekciju Male šape na velikom putovanju. Nakon odgledanog filma uputili su se u park. Promatrali su promjene u prirodi i sakupljali plodove koje je jesen donijela sa sobom. Dio vremena...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content