Datum objave: 2. listopada 2024.
Kategorija: Vijesti

Najuspješniji odgojno-obrazovni radnici u školskoj godini 2023./2024.

Ministarstvo znanosti i obrazovanja je  objavilo popis 513 najuspješnijih odgojno-obrazovnih radnika u školskoj godini 2023./2024., koji su svojim predanim radom, trudom i izvrsnošću ostvarili poseban doprinos u obrazovanju.

Među nagrađenima su i istaknute odgojno-obrazovne radnice Ljiljana Kubaša i Jasmina Vidaković iz OŠ kralja Tomislava Našice, koje su svojim radom i zalaganjem značajno doprinijele kvaliteti obrazovanja i odgoja u svojoj školi.

Nagrađeni su odabrani prema Pravilniku o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja (NN, br. 53/2019.), a konačni izbor obavljen je prema procjeni Povjerenstva za nagrađivanje.

Svečana dodjela nagrada održat će se u ponedjeljak, 7. listopada 2024. godine, s početkom u 11:20 sati u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma. Na ovom značajnom događaju, ministar znanosti i obrazovanja, prof. dr. sc. Radovan Fuchs, točno u podne uputit će čestitke svim nagrađenima, uz posebnu poruku povodom Svjetskog dana učitelja.

Popis dobitnika bit će dostupan i na službenim stranicama Ministarstva uoči same svečanosti.

Ovo priznanje naglašava važnost kontinuiranog rada i posvećenosti svih koji rade u obrazovnom sustavu te pruža primjer izvrsnosti koju svi trebamo slijediti. Iskrene čestitke svim nagrađenima!

 

Izvor: Blaženka Crnov

Pročitajte još

OD ZRNA DO POGAČE

OD ZRNA DO POGAČE

Dani posvećeni kruhu i plodovima Zemlje u našem posebnom razrednom odjelu (POSa) prošli su uz puno maštovitih i poučnih aktivnosti. Cijeli tjedan bavili smo se aktivnostima i sadržajima vezanim uz Dane kruha. Učenici su proučavali brašno, razvijali finu motoriku...

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI

DANI KRUHA I ZAHVALNOSTI

U područnoj školi Gradac Dane kruha i zahvalnosti za plodove jeseni obilježili su svi učenici kombiniranog 2. do 4. razreda, učiteljica Darija Lozić i vjeroučiteljica Mirta Rilko prigodnom svečanošću koja je održana u petak, 18. listopada 2024. godine. Roditelji su...

Posjet Domu kulture Našice i pozdrav jeseni

Posjet Domu kulture Našice i pozdrav jeseni

Učenici razredne nastave B smjene posjetili su Dom kulture Našice te pogledali projekciju Male šape na velikom putovanju. Nakon odgledanog filma uputili su se u park. Promatrali su promjene u prirodi i sakupljali plodove koje je jesen donijela sa sobom. Dio vremena...

/*** Collapse the mobile menu - WPress Doctor ****/ Skip to content